info@blueconsulting.hu   +36-26-816-632

VEKOP 1.2.1-16

Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása Pest megyében

 
 

A pályázat célja a nemzetközi versenyképesség javítása. A hazai ipar fejlesztése érdekében jelen felhívás célja a kiemelt iparágakban fejleszteni kívánó hazai KKV-k termelési kapacitásainak bővítése Pest megyében, amely során korszerű termékelőállítási képességek megteremtésének és bővítésének céljából lehetőség nyílik a modern eszköz- és gépparkok, valamint fejlett infrastruktúrával ellátott telephelyek kialakítására, a szektor szereplői számára a versenyképesség feltételeinek megteremtésére, fenntartására.

 

Támogatható tevékenységek:

 

1. Új termelő eszköz beszerzése (önállóan, min. a teljes költség 50%-a!). A beszerezhető gépek köre VTSZ korlátozás alá esik.

 

  • technológiai korszerűsítést eredményező új, egyenként minimum nettó 200.000 Ft értékű eszközök (200.000 Ft érték alatti eszköz csak akkor támogatható, ha az a beszerzendő eszköz tartozéka) bekerülési értéke, amely tartalmazza a vételárat,tartalmazhatja az eszközbeszerzéshez kapcsolódó szállítás és üzembe helyezés, valamint az eszközbeszerzéshez közvetlenül kapcsolódó betanítás költségét is,
  •  eszközbeszerzés esetén az eszközök felszerszámozásához az új szerszámok, új kiegészítő berendezések költsége, amennyiben alkalmassá teszi a meglévő gépet új termékek előállítására vagy kapacitásbővülést eredményez.

 

A fentebbi tevékenységhez kapcsolódóan:

  1. Információs technológia-fejlesztés, kizárólag az új termelő berendezéshez kapcsolódó új informatikai eszközök (egyenként minimum nettó 30.000 Ft értékű új hardver beszerzése) és szoftverek.
  2. Az új termelő eszköz beszerzéséhez kapcsolódó gyártási licenc, gyártási know-how beszerzések.

A projekt megvalósítására 12 hónap áll rendelkezésre.

 

Támogatás összege: 5-24 millió Ft.

Támogatás intenzitása: 30-55% településtől függően (mikro- és kisvállalkozás esetén +20%, középvállalkozás esetén pedig + 10%).

 

Részletek a csatolt összefoglalóban.

 

KÖZPONTI IRODA
 

Cím: 2000 Szentendre,
Stromfeld Aurél utca 1. első emelet
Tel: +36-26-816-632
Tel: +36-70-346-8855
Fax: +36-1-799-0889
E-mail: info@blueconsulting.hu

ÉSZAK-ALFÖLDI IRODA
 

Cím: 4700 Mátészalka,
Hősök tere 2. 6/A
Tel.: +36-20-556-1204
Fax: +36-1-799-0889
E-mail: info@blueconsulting.hu

GARANCIA

Egy pályázat nyerési esélyét nagyban növeli a megfelelően előkészített dokumentáció. Megfelel-e a pályázat a kiírásban szereplő feltétel mindegyikének? A csatolandó mellékletek teljes körűen benyújtásra kerültek? A pályázati adatlaplap megfelelően került kitöltésre? Mindezeket felkészült szakembereink minőségi munkája biztosítja.

TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

Szolgáltatásaink révén civil szervezetek működési költségeinek előteremtését és programok szervezését támogatjuk. Pályázatírás, pályázati tanácsadás és projektmenedzsment biztosításával több milliós forrást tudtunk már eddig is bevonniközösségi programok szervezésére, civil szervezetek működtetésére.