info@blueconsulting.hu   +36-26-816-632

GINOP-1.2.3-8.3.4-16

Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása

 
 

A hazai gazdaság hosszú távú fenntartható növekedésének biztosítása érdekében kiemelten fontos a vállalkozások növekedési és foglalkoztatási potenciáljának javítása, gazdasági teljesítményének erősítése, amelyet azonban hátráltat a KKV szektor hagyományos tőkehiánya, valamint az ebből adódó elavult eszköz- és infrastrukturális ellátottsága. A Felhívás célja a KKV-k fejlődésének, gazdaságban betöltött szerepének, piaci pozíciójának erősítése, a területi különbségek csökkentése, a térségi felzárkóztatás és a helyi gazdaság megerősítése.

 

Támogatható tevékenységek:

új (min. nettó 100 ezer Ft/db értékű) eszköz beszerzése – kötelező projektelem! (VTSZ lista alapján),
- termelő és szolgáltató tevékenységekhez kapcsolódó infrastrukturális és ingatlan beruházás (a projekt összköltségének max. 80%-a lehet) – önállóan nem támogatható (max. 200 ezer Ft/nm),
- információs technológia-fejlesztés (min. nettó 30 ezer Ft/db értékű) informatikai (hardver) eszközök és szoftverek – önállóan nem támogatható (a szoftver a projekt összköltségének legfeljebb 10%-át érhetik el, de max. 3 millió Ft lehet),
- az új eszköz beszerzéséhez kapcsolódó gyártási licenc, gyártási know-how beszerzések (a projekt összköltségének max. 10%-a lehet) – önállóan nem támogatható,
- a kötelező tájékoztatáshoz és nyilvánossághoz kapcsolódó tevékenységek (a projekt összköltségének max. 0,5%-a lehet) – önállóan nem támogatható.

 

A projekt megvalósítására 18 hónap áll rendelkezésre.

 

Támogatás összege: 5-50 millió Ft vissza nem térítendő, minimum ugyanennyi, de 10 és 145 millió Ft közötti kölcsön (utóbbi 2%/év kamattal).

Támogatás aránya: 30% támogatott tevékenységtől függően.

 

Részletek a csatolt összefoglalóban.

 

KÖZPONTI IRODA
 

Cím: 2000 Szentendre,
Stromfeld Aurél utca 1. első emelet
Tel: +36-26-816-632
Tel: +36-70-346-8855
Fax: +36-1-799-0889
E-mail: info@blueconsulting.hu

ÉSZAK-ALFÖLDI IRODA
 

Cím: 4700 Mátészalka,
Hősök tere 2. 6/A
Tel.: +36-20-556-1204
Fax: +36-1-799-0889
E-mail: info@blueconsulting.hu

GARANCIA

Egy pályázat nyerési esélyét nagyban növeli a megfelelően előkészített dokumentáció. Megfelel-e a pályázat a kiírásban szereplő feltétel mindegyikének? A csatolandó mellékletek teljes körűen benyújtásra kerültek? A pályázati adatlaplap megfelelően került kitöltésre? Mindezeket felkészült szakembereink minőségi munkája biztosítja.

TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

Szolgáltatásaink révén civil szervezetek működési költségeinek előteremtését és programok szervezését támogatjuk. Pályázatírás, pályázati tanácsadás és projektmenedzsment biztosításával több milliós forrást tudtunk már eddig is bevonniközösségi programok szervezésére, civil szervezetek működtetésére.